Coaching

Hvad er Coaching?
Definition: Coaching er en effektiv og fokuseret metode til at skabe forandring, bevidsthed, udfolde personligt potentiale, opnå større personlig indsigt og indfri personlige målsætninger som du ikke formår at indfri på egen hånd.

Har du problemer med din hest i ridningen, det kan eksempelvis være i den daglige ridning eller på springbanen, kan det godt hænge sammen med de eventuelle udfordringer den har. Lige så vel kan udfordningerne komme fra ridningen - det er det med hønen og ægget, hvem kom først?

Du kan bestille en coaching-time som foregår på den måde, at vi lige snakker om hvad det er du ikke syntes fungerer optimalt og du fortæller mig om din hest. 
Derefter ser jeg dig ride, hvorefter jeg selv prøver din hest. Det gør jeg, fordi det at mærke hesten er den bedste måde at finde frem til det egentlige problem og samtidlig fortæller det mig, hvad din hest forstår og ikke forstår, når du rider.
Derefter sætter du dig op igen og jeg hjælper dig til en bedre forståelse af, hvorfor din hest gør som den gør og hvad du kan gøre for at løse problemet.

Jeg følger gerne op med undervisning i en periode, hvis du ønsker det.
Undervisning er altid enetimer, så jeg kan koncentrere mig 100% om dig og din hest og varer som regel ca 45 - min.
 Hvis jeg har ikke har haft din hest til massage eller andet og altså ikke kender hesten, vil jeg ved mistanke om kropslige restriktioner mærke den igennem og evt tage et kig på din sadel.

Min baggrund for at tilbyde disse coaching timer er den erfaring med jeg har med de mange hundrede forskellige heste jeg har redet igennem årene. Det være sig tilridning, korrektionsridning, uddannelse stænefremvisning eller de utallige Autktionsheste jeg har afprøvet og fremvist i de mange auktioner jeg har redet. 

Forstå hest og forstå rytter og kunne sætte sig ind i begge og se hvordan man løser problemet. Ofte kan små omstillinger bevirke store ændringer.

En Coachingtime koster 400,- Kr og varer ca 1 time eller til vi er færtige.

Ring eller skriv gerne så vi kan få en snak om det.