Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/equicare.dk/public_html/wp-content/plugins/unyson/framework/core/components/extensions/manager/class--fw-extensions-manager.php on line 3682
Hestemassage – Equicare.dk

Hestemassage

Massage løsner spændinger samt øger elastisiteten i muskler og sener. Massage forbedrer blodcirkulationen og udledelsen af affaldsstoffer, fremmer derved hestens bevægelighed og forebygger div problemstillinger i hestens bevægeapparat.

Ud over den traditionelle massage, har jeg som hestemassør en bred vifte af forskellige teknikker, som jeg kombinerer i det omfang jeg vurderer, at det passer til netop din hest.
Når jeg kommer til din hest første gang, vil jeg gerne kort høre lidt om hvad den bliver brugt til, om den har nogen sydomshistorie jeg skal være opmærksom på og om du syntes der er nogle problemer i daglig omgang eller i ridningen.

https://equicare.dk/wp-content/uploads/2018/06/P6241421-500x500.jpg

Hvordan foregår en konsultation!

Jeg starter med en ganganalyse hvor jeg ser på hestens bevægelsesmønster og eventuelle ubalancer. Dette foregår som regel i skridt men i nogle tilfælde vil jeg gerne se hesten i longe.

Derefter laver jeg en muskelanalyse hvor jeg ser og føler på hestens muskulatur for at mærker efter smerter, varme, hævelse, muskelmasse og indskrænkning af bevægelsen i led, stivhed.

Her er en liste over de forskellige teknikker jeg kan bruge i massagen.
Traditionel hestemassage
Kranie Sakral Terapi
Laserterapi
Udstrækning
Specialmassage
Løsning af bindevæv
Trygpunktmassage
Pain points
Triggerpunkter
Stresspunkter
Teknikker til løsning af led.
Activator.

Det er vigtigt at hesten er tør og nogenlunde ren når den skal masseres.

Du skal regne med ca 1 time ialt.

https://equicare.dk/wp-content/uploads/2018/06/P6241640-300x400.jpghttps://equicare.dk/wp-content/uploads/2018/06/P6241591-300x400.jpg

Information!

Jeg arbejder som Hestemassør udelukkende med blide teknikker ingen manipulation.
Jeg masserer ikke på syge eller medicinerede heste, vaccination skal være mindst 1 uge siden.
Drægtige hopper bør ikke masseres.
Jeg stiller ikke diagnoser eller igangsætter terapi på deciderede skader, som ikke er udredt af dyrlæge.
Jeg skriver altid en journal på hesten så jeg har nemt ved at følge op på tidligere behandlinger.

Vigtigt!

Hesten er et flugtdyr og dens instinkt byder den ikke at vise svaghed da den dermed kunne blive udstødt af flokken. Det betyder at rigtig mange heste går rundt med problemer som man bare ikke opdager før det en dag blvier så slemt at hesten ikke længere formår at skjule det. Det betyder ofte at hesten har forsøgt at kompensere for det første problem hvilket, som vi kender fra os selv, så hurtigt medføre andre problemer pga overbelastning. Det kan så som massør eller anden hesteterapeut være svært at "fikse" heste på en time alt efter hvilke problem(er) der er tale om.

Vigtigt er det bare at forstå at hvis en hest pludselig viser den har smerter kan de godt havde være forprogrameret i et stykke tid og derfor er det altid vigtigt at være obs på om hesten begynder at ændre adfærd også selvom man ikke mener den er halt.

https://equicare.dk/wp-content/uploads/2018/06/P6241584-300x400.jpghttps://equicare.dk/wp-content/uploads/2018/06/P6241570-300x400.jpg
//equicare.dk/wp-content/uploads/2017/10/img2.jpg

Ligger din sadel korrekt?

Hvis din hest har problemer i ryg, lænd eller skulder kan det være en god ide lige og kigge på din sadel om den ligger korrekt på hesten.

//equicare.dk/wp-content/uploads/2017/10/img3.jpg

Coatching.

Har du problemer med din hest i ridningen kan det godt hænge sammen med de eventuelle udfordringer den har.

Du kan bestille en coatching time hvor jeg ser dig ride og derefter selv prøver din hest så vi kan finde frem til hvordan man bedst kan imødegå de udfordringer i har.

Ring gerne så vi kan få en snak om det.